top of page
Prada.png

Prada, het Italiaanse modehuis dat opgericht is door Mario Prada, is gespecialiseerd in luxueuze accessoires, zoals brillen en zonnebrillen, kleding en schoenen. De toonaangevende brillencollecties van Prada zijn trendsetters die details bevatten waarvan kan gezegd worden dat ze gewaagd en elegant zijn.

De eerste winkel werd door Mario Prada geopend in een overdekte winkelgalerij in hartje Milaan. In 1978 erfde Miuccia Prada het bedrijf en zette zij de stap naar haute couture.

Het merk Prada staat voor elegantie, weelderigheid en kwaliteit en wordt bevonden als statussymbool. Prada wordt gezien als één van de invloedrijkste kledingontwerpers in de mode-industrie.

De brillencollecties van Prada zijn luxueus, modern, eigentijds en vernieuwend. De materialen waarmee wordt gewerkt zijn apart. Zo wordt er bij de brillen en zonnebrillen gebruik gemaakt van schildpadschild, steen en leder.

Kom gerust langs bij Optiek De Graeve in Aalst voor de nieuwste collecties Prada te bewonderen.

“What you wear is how you present yourself to the world, especially today, when human contacts are so quick. Fashion is instant language.”

Miuccia Prada

bottom of page