top of page
Serengeti 2017.jpg
Serengeti.png

Het merk Serengeti werd in 1985 in Florida opgericht en is een high-end zonnebrillen merk die gefocust zijn op de bescherming van de ogen. De brillen van Serengeti bevatten de beste innovatieve en technische elementen die speciaal worden ontwikkeld voor het rijden.

Het merk werd ontwikkeld door Corning Incorporated maar werd later in september 2000 overgenomen door Bushnell. Wat de Serengeti zonnebrillen zo speciaal maakt is de meekleurende technologie waarvan gebruik wordt gemaakt. Een innovatie die in elke Serengeti lens terug te vinden is. Daarnaast beschikt de bril ook over gepolariseerde lenzen inclusief een spectrale controle. Deze helpt met het contrast en de definitie waardoor de drager minder vlug vermoeid raakt.

Door deze technische elementen is Serengeti perfect geschikt voor piloten en chauffeurs of voor plaatsen waarbij de ogen het beste moeten presteren.

Technisch gezien wordt Serengeti beschouwd als de beste zonnebril ter wereld. Optiek De Graeve beschikt over een ruim en recent aanbod van Serengeti zonnebrillen.

bottom of page