top of page

Net als verschillende merken en soorten van brillenglazen bestaan er ook allerlei contactlenzen. Het grootste voordeel is dat het uiterlijk ongewijzigd blijft. Ook voor sporters kunnen contactlenzen een voordeel bieden, zo kan de sport ongehinderd uitgeoefend worden.

Bij Optiek De Graeve kan je terecht voor zowel daglenzen, maandlenzen en multifocale contactlenzen. In ons assortiment vindt je onder andere merken als Dailies, Air Optix, Bausch & Lomb, CooperVision enz.  Wij beschikken dan ook steeds over de nieuwste generaties van contactlenzen met diverse voordelen:

  • Witter en gezonder uitziende ogen

  • Lager risico op complicaties

  • Contactlenzen kunnen langer gedragen worden

  • Mogelijkheid de lenzen ook ‘s nachts in te houden

Heb je nog nooit contactlenzen gehad en wil je dit graag eens proberen? Wij bieden de mogelijkheid aan om alles op te meten en selecteren voor jou de gepaste contactlens. 

Ook voor vloeistoffen en oogdruppels kunt U bij ons terecht. Wij gebruiken geen B of C-labels, waaronder soms oude formules verborgen zitten, maar werken uitsluitend met A-labels van grote farmabedrijven als Novartis, Johnson & Johnson en gespecialiseerde bedrijven als Coopervision en Bausch & Lomb. Alleen het beste is goed genoeg. Wees dan ook steeds op je hoede voor eigen labels of zogenaamde witte producten, je weet immers niet welk product er in de fles zit want regelmatig wijzigt de inhoud wel eens. Omdat jouw ogen belangrijk zijn!

Kom gerust eens binnen voor meer info of maak een afspraak!

Reeds klant? Stuur ons gerust een mailtje als je je lenzen wilt herbestellen of bestel ze op onze webshop via onderstaande knop.

bottom of page