Chanel zonnebrillen Aalst

Optiek De Graeve is erkend verdeler van Chanel voor de regio Aalst. Bij ons kunt U dan ook steeds de nieuwste modellen van Chanel bekomen.

Had U graag een Chanel zonnebril op sterkte gehad  Geen probleem, spring gerust eens binnen voor meer info of stuur ons een mailtje (Niet alle modellen staan immers online).

Chanel zonnebrillen zijn wereldwijd erkend als chique en opvallend. Monochrome stijlen zijn vaak gecombineerd door felle kleuren. De iconen van de dubbele C, varieert van een subtiele positionering op de benen van het montuur tot expliciete uitingen op de zijkant. Het merk Coco Chanel was opgericht door Gabrielle Bonheur Chanel en dankt haar bekendheid aan kleding in de high fashion. Chanel begon met het maken van hoeden en opende aan het begin van de twintigste eeuw een boutique in Parijs. Tijdens de Tweede Wereldoorlog sloot zij haar winkels maar besloot vijftien jaar later haar modehuis nieuw leven in te blazen in Parijs waar het merk vooral populair was geworden onder de Engelsen en Amerikanen.