€ 30,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

SKU: M000038

AIR OPTIX® COLORS zijn veel meer dan alleen kleurlenzen – ze zijn een statement. Met keuze uit diverse kleuren geef je jezelf de mogelijkheid verschillende nieuwe looks aan te meten, voor een subtiele verandering of een opvallende accentuering van je oogkleur. 


De unieke 3-in-1 kleurtechnologie van AIR OPTIX® COLORS contactlenzen vloeit perfect samen met de natuurlijke oogkleur en zorgt voor een mooie, natuurlijke look.


Geniet van fascinerende ogen zonder in te leveren op gezondheid of comfort. AIR OPTIX® COLORS is de kleurlens met de hoogste zuurstofdoorlaatbaarheid* voor witte, gezond uitziende ogen. Bovendien bieden ze een buitengewoon comfort1** gedurende de dag dankzij hun unieke plasma oppervlaktechnologie. De unieke plasma oppervlaktechnologie creëert een glad oppervlak dat zorgt voor een goede bevochtiging van het lensoppervlak en weerstand tegen aanslag zoals make-up. Voor heldere en schone lenzen. De lenzen zijn verpakt per 2.


Had je eerst graag eens gezien hoe je er uit ziet met een andere kleur, test het in de Air Optix Color Studio via onderstaande link: