• DIOR

 

 

 

 

  • BRILLEN

    Brillen Optiek De Graeve - opticien|optometrist Aalst

  • ZONNEBRILLEN

    Zonnebrillen Optiek De Graeve - opticien|optometrist Aalst

  • LENZEN

    Lenzen Optiek De Graeve - opticien|optometrist Aalst

 

Nieuwsbrief

NIEUWS


Nieuws van Optiek De Graeve, Aalst

 

 

 

Welkom bij OPTIEK DE GRAEVE, Nieuwstraat 24, 9300 Aalst. We begeleiden u professioneel bij de keuze van uw bril, en dit zowel wat stijl, kleur als pasvorm betreft. We bieden een zeer ruim assortiment aan van trendy kwaliteitsmerken voor heren, dames en kinderen. Ook voor zonnebrillen op sterkte (kijk uit voor onze lenteacties), sportbrillen op sterkte, zwembrillen op sterkte en veiligheidsbrillen op sterkte kan je bij ons terecht.

OPTIEK DE GRAEVE werkt enkel samen met gerenommeerde glasfabrikanten. We geven u hier met plezier in de winkel uitgebreid persoonlijk advies over. Graag nemen we de tijd om uw vragen te beantwoorden en samen de ideale oplossing voor u te vinden.

Als gediplomeerd en door het RIZIV-erkend opticien bezorgen wij u steeds de nodige formulieren voor een eventuele tussenkomst van het RIZIV.  Meer info over de wettelijke terugbetaling vindt U hier.

Uw mutualiteit voorziet een aparte tussenkomst op brillenglazen en lenzen.  De voorwaarden van uw mutualiteit vindt hier.

OPTIEK DE GRAEVE is exclusief verdeler voor Chanel, Oakley en Michael Kors voor de regio Aalst. Bij ons vind je dan ook steeds de meeste en de nieuwste modellen. Ook voor alle aanpassingen en herstellingen kan je bij ons terecht.

Onze zonnebrillen bieden bescherming voor uw ogen tegen schadelijke UV-straling, maar zijn bovendien mooie mode accessoires. Ook als u een correctie nodig hebt, kunt u bij ons een keuze maken uit een exclusieve collectie merkzonnebrillen. Wij slijpen er dan jouw zonneglazen op sterkte in. Vraag ons gerust om meer informatie en kijk vooral uit naar onze lentepromoties!